Onze unieke aanpak

Verkoopbevorderend

Kopen of verder zoeken? In een split second maakt de consument een keuze. LMG Packaging kent de impact van een verpakking op de koopintentie. Daarom bedenken en ontwikkelen we verpakkingen die aansluiten op wensen en verwachtingen van eindgebruikers. Dat doen we vanuit de overtuiging dat een verpakking minstens zo belangrijk is als het product zelf.

Verkoopbevorderend

Merkversterkend

Een verpakking is een niet te onderschatten marketingtool. Het is immers een verbindende schakel in de communicatie tussen product en consument. Een goede verpakking vergroot de merkherkenning en versterkt de merkidentiteit. Draagt bij aan de onderscheidingskracht en benadrukt de merkwaarden. En dat is precies wat u van een verpakking van LMG Packaging mag verwachten.

Merkversterkend

Opvallend in het schap

Overtuigen en verleiden. Dat is in de kern wat een goede verpakking doet. Niet eenvoudig, in het schap is de concurrentie tenslotte groot. Talloze producten schreeuwen om aandacht. Hoe raak je dan de juiste snaar? Uiteraard: met een verpakking die opvalt,nieuwsgierigheid wekt en tegelijkertijd informeert. En ja, LMG Packaging verstaat de kunst van het verleiden.

Opvallend in het schap

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een hot issue. En terecht. Zeker in de wereld van verpakkingen. Bij LMG Packaging denken en werken we milieubewust. Omdat we onze verantwoordelijkheid nemen. Maar ook omdat klanten met een milieuvriendelijke verpakking aantoonbaar het verschil kunnen maken. Samen met u maken we doordachte en verantwoorde keuzes op het gebied van materiaalgebruik en uitstraling.

Duurzaam

Eigen concept

Natuurlijk, technisch zijn we goed onderlegd. Meer dan dat zelfs. Toch is LMG Packaging vooral een creatief bedrijf. We denken na over markt- en klantbehoeften om die inzichten vervolgens te gebruiken voor het bedenken en ontwikkelen van bijzondere verpakkingsconcepten. Behoefte aan een verrassend concept met een eigen signatuur? Laat dat gerust aan ons over.

Eigen concept

Storytelling

Met verhalen bindt u mensen aan uw product. Ze creƫren beleving en zorgen ervoor dat ze zich tot uw product voelen aangetrokken. Een verpakking is een ideaal medium om uw verhaal te vertellen. Vorm, kleuren en materiaalkeuze zeggen indirect iets over uw product. LMG Packaging stemt al die factoren zorgvuldig af op uw doelgroep en de context waarbinnen het product gebruikt wordt.

Story Telling